Overslaan naar content

Stage met impact! Bij ons werk je samen met behulpzame collega's aan geweldige projecten. Je ontwikkelt jezelf. Een waardevolle ervaring die bijdraagt aan jouw voorbereiding op de arbeidsmarkt.

Stageplekken

We zijn op zoek naar meerdere stagiaires op onze locaties. Bekijk hier alle openstaande stageplekken.

Internship Business Controller
Hybride
 • Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
Stage HR
Op locatie
 • Alkmaar, Noord-Holland, Nederland
Stage office management
Op locatie
 • Alkmaar, Noord-Holland, Nederland
Stage support
Op locatie
 • Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
Stage support
Op locatie
 • Nieuwkuijk, Noord-Brabant, Nederland

Stage bij Hallo,

Stage lopen bij Hallo betekent dat je lekker veel gaat leren en ook echt hands on gaat zijn. Samen met ons ga je ervoor zorgen dat onze klanten en medewerkers over de beste ICT-oplossingen beschikken. Kijk snel of er een stage bij zit die je aanspreekt en solliciteer! Ook jouw open sollicitatie voor een stage is altijd welkom. Dan kijken we samen of er plaats voor je is. Daarnaast ga je een ontzettend toffe tijd tegemoet met ieder jaar een super tof festival dat we organiseren voor onze hardwerkende collega’s. Zodra we je sollicitatie ontvangen, nemen we deze direct in behandeling. We houden van snel schakelen. Daarom laten we je binnen 48 uur weten of je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Zijn we daarna beiden enthousiast dan word jij onze nieuwe collega!

Hallo digital energizers,

Onze medewerkers omschrijven zichzelf als digital energizers. Zij leveren de vonken die nodig zijn om veranderingen in organisaties aan te brengen. Vonken die ervoor zorgen dat nieuwe technologiën worden omarmd en ICT op een betere manier wordt ingezet. Daar de constante veranderingen in technologiën zijn we zelf ook contstant in verandering. Die flexibiliteit zien we ook terug in onze medewerkers. Waar nodig bieden we opleidingen en het updaten van kennis van nieuwe technologiën. We groeien hard en dat zorgt altijd weer voor nieuwe aanpassingen en nieuwe vonken!

Wat bieden wij,

Goed om te weten! Presteren en lol maken gaan hand in hand. Daarnaast vinden we het ook belangrijk om goed voor jou te zorgen. Wat kun je van ons verwachten: -Stagevergoeding -Fijne betrokken werksfeer en informele organisatie -Laptop, headset, muis en toetsenbord worden geregeld -Goede begeleiding door ervaren collega’s -Onze welbekende hoodie Nog iets anders nodig? Laat het ons weten!

Ervaringen

Ben je benieuwd wat andere studenten vinden van hun stage bij Hallo? Lees hier hun ervaringen;

 • Tijdens mijn stage bij Hallo heb ik een breed scala aan nieuwe technieken geleerd en deze kunnen toepassen in diverse projecten. Met goede begeleiding heb ik mijn professionele vaardigheden kunnen aanscherpen en heb ik in een prettig team samengewerkt. Deze ervaring heeft niet alleen mijn kennis vergroot, maar ook mijn professionele vaardigheden naar een nieuw niveau getild.  

  Stagiaire Products & Digital

 • Tijdens mijn stage periode mocht ik deel uit maken van een hecht team. Ik mocht mijn creativiteit de vrije loop laten. Ook kreeg ik de tijd om nieuwe dingen te ontdekken en te onderzoeken. Ik mocht aan iedereen en op elk moment hulp vragen en werd hierbij ook goed geholpen. Hierdoor heb ik mezelf in deze periode ontwikkeld op de punten waar ik dat wilde. Ik ben de deur uitgegaan met veel meer kennis en ervaring dan aan het begin van deze periode. 

  Stagiaire Marketing & Communications

 • Mijn stage periode bij Hallo loopt heel erg goed. Ik werk samen met leuke collega’s waar ik veel van kan leren.

  En heb het hier erg naar mijn zin.

  Stagiaire Support Tilburg

 • Mijn ervaring bij Hallo is beter dan ik had verwacht. Leuke team, echte teamplayers, veel stof om te leren en geen dag is het dezelfde. Het is zeker een aanrader om hier stage te lopen, want dit is het fijnste stageplek die ik tot nu toe heb gehad.

  Stagiaire Support Alkmaar

 • Vanaf de start van mijn afstudeerstage bij Hallo werd ik verwelkomd door een team vol vriendelijke en behulpzame collega's. De openheid en bereidheid van collega’s om vragen te beantwoorden, maakten het gemakkelijk om me snel thuis te voelen en deel uit te maken van het team. Mijn afstudeeropdracht brengt uitdagingen met zich mee, maar dankzij de uitstekende begeleiding en de hechte samenwerking met mijn collega's, doe ik waardevolle ervaringen op die bijdragen aan mijn professionele en persoonlijke groei. Bij Hallo voel ik me echt gesteund in mijn reis naar professional.

  Stagiaire Products & Digital

Erkend leerbedrijf

Trotst om een erkend leerbedrijf te zijn

Wij zijn er bij Hallo trots op een erkend leerbedrijf te zijn. Hierdoor is het namelijk mogelijk om op al onze locaties stage te lopen. Hier krijg je de kans om praktijkervaring op te doen en jouw vaardigheden te ontwikkelen.

Mist de erkenning voor jouw opleiding? Dan gaan we alsnog graag het gesprek met je aan. Zijn we beiden enthousiast, dan vragen we een uitbreiding van onze erkenning aan.