Overslaan naar content

Hallo als werkgever

Dit is Hallo

Hallo is de landelijke ICT-partner voor ondernemers en MKB-bedrijven!

We staan voor toegankelijke ICT en een topservice. Onze missie is het ondersteunen van onze klanten in een succesvolle digitale transformatie. We zorgen dat zij altijd en overal kunnen werken en bereikbaar zijn. Met slimme online werkplekken, flexibele telefonie, stabiel zakelijk internet en veilige cloud oplossingen. We helpen klanten op een manier waarop we zelf ook geholpen willen worden. Met aandacht, deskundigheid en alerte support.

En we zorgen ook goed voor jou. Want als jij groeit en leert, groeien wij ook. Want het leren van iets nieuws maakt je rijker als persoon, en stelt je in staat om anderen nog beter te helpen. Daarom is er bij ons veel ruimte voor ondernemerschap en zelfontplooiing. En dat we groeien is duidelijk; Hallo heeft nu ruimte voor jou!

Hallo digital energizers

Onze medewerkers omschrijven zichzelf als digital energizers. Zij leveren de vonken die nodig zijn om veranderingen in organisaties aan te brengen. Vonken die ervoor zorgen dat nieuwe technologiën worden omarmd en ICT op een betere manier wordt ingezet.

Daar de constante veranderingen in technologiën zijn we zelf ook contstant in verandering. Die flexibiliteit zien we ook terug in onze medewerkers. Waar nodig bieden we opleidingen en het updaten van kennis van nieuwe technologiën. We groeien hard en dat zorgt altijd weer voor nieuwe aanpassingen en nieuwe vonken!

"Hallo is dé ICT-dienstverlener met lokale aanwezigheid door heel Nederland. Onze werknemers vormen het dna van onze organisatie. Samen maken we een impact door ICT makkelijker én transparanter te maken."

— Barry Wissink, Directeur Hallo