Overslaan naar content

Hallo, recruitmentteam

Nadia Pulawski

06-45832424

Tjalle van der Sluis

06-30093721

Sollicitatieproces

Tijd om elkaar te leren kennen

Vanaf het moment dat we jouw sollicitatie en cv hebben ontvangen, proberen we zo snel mogelijk te schakelen. Dat betekent dat je uiterlijk binnen 48 uur een bericht van ons krijgt. Onze recruiter en de leidinggevende van de vacature beoordelen of je een uitnodiging krijgt voor een eerste kennismaking.

Het inplannen van een gesprek

Als wij de indruk hebben dat je bij Hallo past, dan nemen we contact met je op om te zien of jij ook vindt dat Hallo bij jou past. Je ontvangt een link naar de agenda van jouw gesprekspartner en je kan een gesprek inplannen op een datum en tijd die het beste voor jou uitkomt.

De eerste kennismaking

Je hebt een gesprek met de leidinggevende van de functie en een collega uit het team. In dit gesprek is er alle ruimte om elkaar en Hallo beter te leren kennen. We bespreken onder andere de inhoud van de functie en wat de arbeidsvoorwaardes zijn. We vinden het belangrijk dat je weet waar je op kan rekenen. Uiteraard ga je niet weg voordat wij al jouw vragen hebben beantwoord.

Opvolging van de kennismaking

De recruiter neemt contact op om te horen hoe jij het gesprek hebt ervaren en deelt eventuele info over onbeantwoorde vragen die tijdens het kennismakingsgesprek ter sprake kwam en nog nagezocht moesten worden. De recruiter vertelt ook direct de bevindingen van de leidinggevende en informeert wat de vervolgstappen zijn.

De tweede kennismaking

Zijn we beiden positief? Dan plannen we graag een tweede kennismaking met je in. Vooraf vul je een vragenlijst in. Dit zijn vragen over jou als persoon. Hierdoor krijgen we een goed beeld of je ook bij onze werkcultuur past. In het tweede gesprek ontmoet je een HR-collega en opnieuw een collega uit het team. In dit gesprek staan je competenties centraal en of je past bij het dna van Hallo. Ook gaan we in dit gesprek opnieuw in op jouw salariswens en de arbeidsvoorwaardes.

Hallo nieuwe collega?

Voel jij je helemaal thuis bij wat Hallo je biedt? Mooi, tijd dus om het contract te ondertekenen! Dan wordt jij onze nieuwe collega en nodigen we je uit voor de onboardingsdag die elke eerste maandag van de maand wordt georganiseerd. Zo kun je samen met andere nieuwe collega's elkaar én Hallo nog beter leren kennen.