Overslaan naar content

Inside sales

Alkmaar, Noord-Holland, NederlandSales

Functieomschrijving

Ben jij een inside sales topper? Wil jij werken met topaanbieders in cloud, telefonie en connectiviteit, waar innovatie en topprestaties de norm zijn. Je onderscheiden met de beste gebruikerservaring van hooggewaardeerde klanten en prospects? Lees snel verder! 

Inside sales

Bij Hallo werk je samen met de beste aanbieders die er zijn voor cloud, telefonie en connectiviteit. Dat betekent dat je werkt in een omgeving waar topprestatie en innovatie de norm is. Werken met geavanceerde technologieën en oplossingen waarmee je voldoet aan de verwachting van onze klant, sterker nog die je overtreft. Jij waarborgt een betrouwbare werkomgeving. Daarom zijn we bewezen de beste in het aanbieden van gebruikers oplossingen en veilig werken. En dat wordt opgemerkt door onze klanten, zij waarderen ons zeer hoog in klantervaring. Dit geeft jou de tools in handen om een groot succes te maken.


In deze dynamische binnendienst functie ben jij verantwoordelijk voor onze small business klanten. Doormiddel van cross- en upselling ga je hierop groei realiseren. Jij bent niet alleen een commerciële kracht, je neemt ook de verantwoordelijkheid op je om de klanttevredenheid naar nieuwe hoogtes te tillen. Door actief in gesprek te zijn met onze klanten, ben jij in staat om potentiële issues vroegtijdig te identificeren, waardoor jij ze transformeert tot waardevolle kansen voor verbetering. Uiteraard bezoek jij de klant ook op locatie als de situatie daar om vraagt.


Het salesteam in Alkmaar bestaat uit negen collega's, met de disciplines new business en relatiebeheer. Ons klantenbestand bestaat uit MKB-klanten met een lokaal gerichte aanpak, en vanwege historische banden strekt ons klantenbestand zich uit over het hele land.


Jullie enthousiasme en inzet vormen de drijvende kracht achter onze ambitie om flink te groeien. En uiteraard kun je in ons team ook doorgroeien, naar bijvoorbeeld een accountmanager, relatiebeheerder, hunter of farmer waarbij na het bedienen van de kleinere klanten doorgroeit naar een samenwerking met grotere klanten.

Dit zijn je dagelijkse werkzaamheden: 


 • Als inside sales breid je ons klantenbestand uit met cross- en upselling, terwijl je klanttevredenheid naar nieuwe hoogtes tilt
 • In Alkmaar werk je nauw samen met negen collega's, van accountmanagers tot ondersteunende afdelingen, en bouw je bruggen met MKB-klanten door het hele land
 • Jouw enthousiasme en inzet zijn de drijvende kracht achter onze groeiambitie
 • Ready to make an impact? Let's grow together!


Wij zijn Hallo


Welkom bij Hallo, de landelijke ICT-partner voor ondernemers en MKB-bedrijven! 


Hallo staat voor toegankelijke ICT en een topservice. Onze missie is het ondersteunen van onze klanten in een succesvolle digitale transformatie. We zorgen dat zij altijd en overal kunnen werken en bereikbaar zijn. Met slimme online werkplekken, flexibele telefonie, stabiel zakelijk internet en veilige cloud oplossingen. We helpen klanten op een manier waarop we zelf ook geholpen willen worden. Met aandacht, deskundigheid en alerte support. 


En we zorgen ook goed voor jou. Want als jij groeit en leert, groeien wij ook. In de Hallo ‘way of working’ maakt het leren van iets nieuws je rijker als persoon, en stelt het je in staat anderen nog beter te helpen. Daarom is er bij ons veel ruimte voor ondernemerschap en zelfontplooiing. En dat we groeien is duidelijk; Hallo heeft nu ruimte voor jou! 

Vereisten

Herken jij jezelf hierin?


 • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau
 • Je hebt minimaal drie jaar ervaring als accountmanager, relatiebeheerder of business development hunter in de IT-branche
 • Je beschikt over actuele kennis van Microsoft-technologie
 • Je hebt kennis op het gebied van klanten adviseren op basis van hun telecom/ICT omgeving
 • Je houdt ervan om zelf successen te creëren
 • Je viert je successen graag samen
 • Je bent zelfstandig, ondernemend en daadkrachtig 
 • Je maakt gemakkelijk een goede vertaling naar de klantbehoefte 
 • In bezit van rijbewijs B


Goed om te weten!


Ons salesteam in Alkmaar richt zich op de moderne werkplek en telecom, waarbij ervaring met cloud gerelateerde producten of connectivity essentieel is. Onze marketingafdeling ondersteunt jou bij het genereren van leads. Gezien onze sterke groeiambitie, is deze functie het meest geschikt voor iemand die niet alleen geniet van deze ondersteuning, maar juist enthousiast wordt van het zelf aangaan van nieuwe relaties. Denk aan het oppakken van de telefoon, het uitnodigen van klanten voor speciale evenementen zoals klantendagen, incentives, netwerkbijeenkomsten of zelfs sportevenementen. Hierbij is er ruimte voor autonomie. Jij gaat alles doen wat bijdraagt aan nieuwe zakelijke kansen.


Daarnaast: 


 • Fijne betrokken werksfeer en informele organisatie 
 • Dynamische en ondernemende werkomgeving 
 • Laptop, headset, muis en toetsenbord worden geregeld 
 • Fulltimebaan op basis van 32-40 uur 
 • Reiskostenvergoeding
 • Basissalaris met een variabele commissiestructuur
 • 25 vakantiedagen met de optie om extra dagen bij te kopen 
 • Een contract van 7 maanden met uitzicht op een vast contract 
 • Proeftijd van 1 maand 
 • Blije klanten
 • Fijne collega's met ambitie, gericht op het verwezenlijken van onze groeidoelstellingen
 • Onze welbekende hoodie
 • Nog iets anders nodig? Laat het ons weten! 

Hallo nieuwe collega?

Interesse? Solliciteer direct! 

Wil je meer weten over deze baan? Bel of app Bianca op telefoonnummer 06-51731665 


Sollicitatieproces


Zodra we je sollicitatie ontvangen, gaan we er direct mee aan de slag. We houden net als jij van efficiëntie, daarom laten we je binnen 48 uur weten of je uitgenodigd wordt voor een kort telefonisch gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we kort de verwachtingen van de functie. Bij wederzijdse interesse plannen we onmiddellijk een eerste kennismaking met de leidinggevende van deze afdeling, vergezeld door een directe collega. Om direct door te pakken organiseren we ook direct al de tweede ontmoeting met HR en een andere directe collega. Na de eerste kennismaking hebben we contact over het vervolg en bevestigen we hopelijk de tweede al geplande afspraak. Voorafgaande aan dit gesprek vul je een persoonlijkheidsvragenlijst in.


Binnen anderhalve week hebben we beiden duidelijkheid en hopen we je te verwelkomen als onze nieuwe inside sales.


Een competentievragenlijst en VOG is onderdeel van onze sollicitatieprocedure.

Locatie


Robijnstraat 76, 1812 RB Alkmaar. We hebben een ruime parkeergelegenheid voor de deur. 

Alkmaar, Nederland
Sales

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar
Alkmaar, Nederland
Sales